MAL

Du kan enkelt endre mal og farge på hjemmesiden ved hjelp av denne knappen. OBS! Du kommer ikke til å miste tekst eller bilder som du har lastet opp når du endrer mal og farge. 

Det kan være nyttig å vite hvilken mal og farge du har brukt før du endrer, slik at du enkelt kan angre valgene hvis du ikke er fornøyd.
Her er en side der du raskt får oversikt over malene.

Når du klikker på malene og fargene, vises en FORHÅNDSVISNING av malen i et eget vindu. Deretter kan du klikke på LAGRE hvis du finner en mal du vil prøve.

Hvis du går fra en stor mal (med mye plass) til en mindre mal (med mindre plass), kan det av og til se litt merkelig ut når du har endret. Se etter store bilder eller tabeller som du kanskje har lagt inn på hjemmesiden tidligere. Det kan være at det ikke er nok plass til disse objektene og at de derfor forskyver de andre objektene på hjemmesiden din.
Dette kan du løse ved å endre størrelsen på det som er for stort og/eller legge det et annet sted. Hvis du er fornøyd med den nye malen, er det verdt å gjøre noen endringer for å få plass til alt.

 

Tips! Ved å endre mal og/eller farge, endrer du raskt og enkelt utseendet på hjemmesiden din. Det kan være artig med litt forandring. Malen Nature kan du for eksempel bruke til å variere mellom årstidene. Malen Article har en grønnfarge som passer fint til St Patrick's Day og en perfekt Halloween-oransje. Last opp noen bilder om temaet, og du setter prikken over i-en.