ANNET

Når du klikker på knappen ANNET, vises dialogboksen under. Vi går gjennom alternativene og begynner oppe til venstre. Bla nedover.


 

TIDSSONE OG PUBLISERINGSSPRÅK

Her kan du stille inn hvilken tidssone du prioriterer for din hjemmeside. Den påvirker blant annet tidene i Blogg og Gjestebok.

Du kan også stille inn hvilket språk du vil ha på din hjemmeside. Sider med funksjonene Bildegalleri, Blogg, Gjestebok og Kontaktside inneholder ferdigskrevet tekst som kan skifte mellom norsk, engelsk og svensk. Det vises ikke i redigeringsmodus, men bare når du surfer til siden.


 

BESKRIVENDE URLER

Beskrivende URLer vil basere alle sidernes web-adresser på navnene deres som vises i menyen. På denne måten blir de mer lesbare og logiske for både besøkende og søkemotorer som Google.


 

AVANSERT CSS

Denne funksjonen vil la deg foreta detaljerte endringer i hjemmesidens utseende. Merk at dette er en avansert funksjon som krever at du kan CSS og forstå hvordan hjemmesidens mal er bygget.


 

MOBILVENNLIG HJEMMESIDE

Denne funksjonen gjør hjemmesidens mal "responsive", som betyr at den tilpasser seg til oppløsningen av den besøkendes skjerm. Funksjonen endrer ikke innholdet på hjemmesiden, men bare hvordan det er presentert for de besøkende. Du kan fritt velge å aktivere og deaktivere funksjonen til avhengig av hva du foretrekker eller bare teste midlertidig.

Klikk her for å lese mer om mobilvennlige hjemmesider.